• м.Чернівці, вул. Руська, 185-В 
  • trauma.ua@gmail.com
workimg

Унікальний випадок


У 2014 році в клініці "Angelholm" Ярослав Васильчишин віртуозно провів операцію по заміні правого кульшового суглобу пацієнтові Ярославу Чалі, прославленому львівському атлету, заслуженому тренерові України, майстру спорту міжнародного класу. Біль відійшла, спортсмен зміг повернутися до улюбленої справи. Але згодом його почав турбувати й лівий кульшовий суглоб. Ярослав Чала без вагань у 2016 році знову звернувся до нас в клініку та замінив другий суглоб. Пройшов час і пан Ярослав забув про біль та незручності, які викликала хвороба. Він продовжив тренування в звичному режимі. Це просто дивововижно, яких результатів він досяг! В 2018 році в канадському місті Калгарі стартував чемпіонат світу з класичного пауреліфтингу, на якому прославлений львівський атлет виборов золоту нагороду. І зробив він це з двома штучними суглобами.
Витсупаючи у ваговій категорії до 105 кг, спортсмен встановив світовий рекорд, який становив у жимі 150,5 кг., присів з вагою 160 кг, та встановив показник у становій тязі 205 кг. Це справді унікальний випадок, який показав унікальний спортсмен завдяки унікальним лікарям клініки «Angelholm».

У січні 2020 року Ярослав Чала зробив контрольний знімок та показав його своєму лікареві. Обидва залишились вкрай задоволеними - рентген показав, що суглоби стоять впевнено, знос суглобів відсутній,  а самопочуття спортсмена – на найвищому рівні. 

 

 

New comment

Name
Email
Text

Comments