• м.Чернівці, вул. Руська, 185-В 
  • trauma.ua@gmail.com
workimg

Вибір стратегії лікування


Шановні пацієнти! Звертаємо Вашу увагу, що для правильного підбору стратегії лікування, вам необхідно звернутися за консультацією до фахівців нашої клініки. Присутність на консультації самого пацієнта (а не його родичів) - обов’язкова. Без безпосередньої консультації кваліфікованого лікаря, ви не будете чітко знати реальної ситуації вашого стану здоров’я.


В нашій клініці неодноразово були випадки, коли пацієнт приїжджав на операцію і хотів, щоби йому зробили імплантацію штучного суглоба, але після обстеження виявлялось, що ендопротезування можна не робити, а пацієнта можна вилікувати без операції – консрвативно.

 

На даних знімках ми демонструємо Вам якраз такий випадок. До нас на операцію приїхала пацієнтка. У неї були постійні сильні болі. В кабінет до лікаря зайшла на милицях. Після огляду нашого лікаря, їй було призначене лікування, відповідно стану її здоров’я. Через півроку ця пацієнтка приїхала до нас на повторну консультацію вже без милиць. Вона виконувала всі рекомендації нашого лікаря, і, відповідно, у неї були зовсім інші знімки МРТ, був відсутній больовий синдром і, на даний момент, в операції вже не було необхідності, вона відсунулась на невідомий термін. Пацієнтка була дуже задоволена, оскільки замість оперативного лікування їй було призначене інше, яке дало гарні результати.

 

На першому знімку – ситуація, з якою приїхала до нас пацієнтка вперше, на другому – ситуація через півроку. (Знімки виставлені з дозволу пацієнтки –пані Романюк)


Тому звертаємо вашу увагу на те, що тільки після консультації кваліфікованого фахівця визначається тактика лікування і надаються рекомендації щодо необхідності для пацієнта проведення операції на даний момент. Власне, рішення про саму операцію остаточно приймає сам пацієнт. Він вирішує, чи бажає робити операцію наразі, чи ні. Але бувають випадки, коли пацієнт вважає, що йому потрібна операція, хоча ще є можливість його пролікувати консервативно, і це може дати певні результати, які якраз дозволять уникнути операції ще на певний термін. Про це пацієнт має знати.

Отже, рекомендації стосовно оперативного втручання та імплантації штучних кульшових суглобів надає лікар ортопед-травматолог тільки при особистому огляді.

 

Ваш лікар запропонує найкращий варіант, відповідно до вашого стану здоров’я, потреб і можливостей.

 

Вартість операції по заміні кульшового суглобу, включає в себе оперативне втручання, комплектуючі до ендопротезу, всі необхідні діагностичні обстеження перед операцією, повне анестезіологічне та медикаментозне забезпечення операції, перебування у відділенні інтенсивної терапії, первинну реабілітацю, чотириразове харчування та перебування у стаціонарному відділенні до виписки.

 

Будьте уважні до свого здоров’я та до здоров’я своїх рідних! Довіряйтеся професіоналам,  кваліфікації та досвіду фахівців, до яких звертаєтесь.

 

Новий коментар

Name
Ел. пошта
Текст

Коментарі