• м.Чернівці, вул. Руська, 185-В 
  • trauma.ua@gmail.com
workimg

Обмін досвідом в клініці "Шаріте"


Лікарі шведсько-українського медичного центру «Angelholm» постійно працюють над самовдосконаленням, відвідують майстер-класи, семінари, вебінари, стажування, обмінюються досвідом з колегами з України та із-за кордону.
 

Так, наприкінці минулого року, з 9 листопада по 2 грудня головний лікар клініки Ярослав Васильчишин відвідав Центр опорно-рухового апарату при Університеті  «Шаріте» в Берліні, де проходив стажування та набирався додаткового досвіду.

Переклад:
«Доктор Васильчишин Ярослав, головний лікар клініки «Енгелхольм Чернівці Україна» відвідував Центр опорно-рухового апарату при Університеті  Chartie в Берліні з 9 листопада 2020 р. по 2 грудня 2020 р. як асистент доктора Мюллера брав участь у різних операціях. Включаючи ревізійні ендопротезування коліна та суглоба з одно- та двоступеневими септичними ревізіями внаслідок перипротезної суглобової інфекції, а також асептичну хірургію. Він також брав участь у операціях із збереження суглобів кульшового суглоба, включаючи остеотомії таза та хірургічний вивих стегна. Крім того, він пройшов хірургічне стажування  і отримав враження від стаціонарного лікування ортопедичних хворих в Chartie. Під керівництвом доктора Мюллера він розробив алгоритм проведення наукового дослідження впливу металевого срібла на різні збудники в суглобовому спейсері кульшового суглоба»

 

 

На фото: професор з Німеччини доктор Міхаель Мюллер та доктор Ярослав Васильчишин в Центрі  опорно-рухового апарату при університеті  «Шаріте» в місті Берлін (Німеччина).

Новий коментар

Name
Ел. пошта
Текст

Коментарі