• м.Чернівці, вул. Руська, 185-В 
  • trauma.ua@gmail.com
workimg

Про IVC-терапію. Високодозований вітамін С внутрішньовенно.


З більш ніж дворічного досвіду коллективу шведсько-української клініки "ANGELHOLM".

Наступна, вкрай важлива, інформація є для ознайомлення і, ні в якому разі, не для самолікування. За додатковими індивідуальними поясненнями і інструкціями радимо звертатися до лікаря-спеціаліста, який володіє методикою лікування та має досвід роботи у цій сфері.

Клініка "Angelholm" більше 25 років відома як центр ендопротезування суглобів, лікування проблем хребта та кінцівок. Десятки тисяч зцілень. Щодня – низка складних операцій. І, як задоволення для кожного пацієнта, вже через декілька годин після операції –  можливість повного навантаження прооперованого сегменту хребта, чи суглоба. Нормалізується функція суглоба, зменшується потреба у знеболенні, a відтак - чудове самопочуття, збалансований психоемоційний стан, піднесений настрій і така фізична сила, наче й не було оперативного втручання... Під час спілкування це зазначають всі пацієнти клініки "ANGELHOLM".

 

Знаємо, що в клініці "ANGELHOLM" - ультрастерильні операційні, оснащені ламінарним потоком стерильного повітря. Хірурги працюють у спеціальному одязі, на кшталт скафандрів, що значно зменшує ризик гнійних ускладнень після операції. Професійність та постійні вдосконалення, вивчення світового досвіду та впровадження у практику прогресивних методів лікування є основним принципом роботи колективу клініки. З-поміж інших - внутрішньовенне застосування вітаміну С у високих дозах, чим можна досягти певного переліку революційних покращень у пацієнтів. 

Саме це визначає головний лікар клініки «ANGELHOLM» ЯРОСЛАВ  ВАСИЛЬЧИШИН. Ось що він розповідає.
https://www.youtube.com/watch?v=Dyfi-PwdakU&t=324s

ЛЮДСТВУ ВЖЕ ВІДОМО більше 20 000 різноманітних хвороб. І що всіх їх об'єднує на патофізіологічному рівні? Це - оксидативний стрес, наслідком якого є збільшення кількості вільних радикалів в організмі людини. Оксидативний стрес виникає при психоемоційних та фізичних перевантаженнях, будь-яких операціях, дії певних  пестицидів, різноманітних синтетичних сполук, цигаркового та іншого диму, радіації, УФО, забруднення ґрунту, води, повітря, тощо.

Їжа з високим вмістом цукру, жиру низької якості та надмірної кількості алкоголю також може сприяти виробленню збільшеної кількості вільних радикалів. АФК - Активні форми кисню та АФА - активні форми азоту, - це і є вільні радикали, які також беруть участь у багатьох процесах імунної системи. Але їх надлишок призводить до утворення окислювального стресу.

ВІТАМІН С - АНТИОКСИДАНТ N⁰ 1 в організмі людини, який є донором електронів. У процесі віддачі електрона він миттєво нейтралізує активні форми кисню та азоту, які, власне, і є вільними радикалами, що одразу покращує стан пацієнтів з будь-якими захворюваннями.

Важливим є те, що цей процес ефективно працює тільки при внутішньовенному інфузійному введенні вітаміну С. Аскорбінова кислота не синтезується і не накопичується в організмі  людини, а всмоктувальна здатність кишківника - обмежена. Хоча ген, відповідальний за синтез вітаміну С, в людини є. Але він в процесі еволюції людини зазнав чисельних мутацій і тепер в організмі людини просто заблокований. 

До речі, усі ссавці, у яких вітамін С синтезується в печінці, мають тривалість життя, яка становить, як мінімум 7 термінів їх статевого розвитку. Таким чином, якщо взяти середній термін статевого розвитку людини у 16 років, то тривалість життя повинна була би бути: 112 -125  років.

На жаль, це трапляється надзвичайно рідко. Майже кожна людина хворіє до смерті. Майже кожна тварина, яка самостійно синтезує вітамін С у своєму організмі, живе здоровою до смерті. Примати в зоопарку, відповідно до інструкції по догляду, повинні в раціоні отримувати 3-4 грами вітаміну С на добу з їжею. Інакше вони швидко починають хворіти. І у них, і у людей, генетика схожа  ~ на 98-99%. У них так само ген, відповідальний за синтез вітаміну С в організмі, чомусь заблокований. 

Під час хвороби всі ссавці (окрім людей, приматів  та деяких інших тварин) посилено синтезують вітамін С в печінці. Як, наприклад, у кози, чи пацюка - в 20 разів, порівняно з нормою. Зазвичай у кози синтезується 70 мг вітаміну С на 1кг ваги тіла, а при стресі чи хворобі  - 1400 мг вітаміна С на 1 кг ваги. Відомий факт,  що пацюки є чемпіонами по виживанню. Так само кози дуже рідко хворіють. Теж саме можна сказати про собак. Не дарма кажуть в народі "заживає, як на собаці". Тому при хворобах, травмах чи пораненнях людям необхідно давати вітамін С додатково не парентерально, тобто не з їжею, а в інфузіях. Будь-яка травма чи операція є великим стресом для організму людини і вимагає великої кількості вітаміну С.

ПРОФІЛАКТИЧНЕ внутрішньовенне введення вітаміну С в дозі 200 мг на 1кг ваги протягом від 5 до 10 днів дає відмінні результати в якості запобігання гнійних ускладнень при будь-яких оперативних втручаннях. В рази зменшує смертність. В нашому закладі за два роки смертність зменшилася в 4 рази. Кількість гнійних ускладнень в 30 разів. Це не помилка, саме так: кількість гнійних ускладнень після оперативних втручань зменшилась в тридцять разів!У хворих немає проблем із загоєнням ран та регенерацією тканин, зрощенням переломів, анастомозів, інтеграцією ендопротезів та металоконструкцій тощо. Температура тіла після операції швидко повертається до норми, зменшується потреба у знеболенні, полегшується догляд за пацієнтом, суттєво скорочується термін перебування пацієнта у стаціонарі. Також відмічається суттєве покращення показників аналізів: зменшується С-реактивний білок та усі інші показники запалення, підвищується гемоглобін.

До речі, у Словаччині за державним протоколом, для лікування важких хворих на ковід також використовується вітамін С внутрішньовенно у мегадозах (1 гр на 1 кг ваги пацієнта на добу), що зазначено у п.30 відповідного державного  протоколу.

У онкохворих з лейкопенією після місячного лікування внутрішньовенним введенням вітаміну С критично нормалізується рівень лейкоцитів, покращується якість і подовжується життя.

За даними японської асоціації IVC THERAPY (внутрішньовенна терапія вітаміном С), приблизно у понад 60 відсотків пацієнтів з онкологічними хворобами, після відповідного курсу лікування, відбувається зменшення пухлин і метастазів аж до повного одужання.

 ПОНАД ДВА РОКИ ми застосовуємо вітамін С у нашій практиці лікування. З початку війни ми також постійно відправляємо внутрішньовенний високодозований біоорганічний вітамін С німецького виробництва у військові госпіталі України для лікування поранених бійців. Всі військові лікарі, які використовували вітамін С внутрішньовенно, відмітили суттєве зменшення кількості сепсісу, а відтак і смертності поранених солдат. Багатьом бійцям вдалося врятувати кінцівки від ампутації, завдячуючи додаванню до лікування ін’єкцій з вітаміном С. Наша клініка також використовує з великим успіхом вітамін С для лікування поранених солдат у спеціально створеному для них відділенні. Маємо певний досвід лікування онкологічних хворих, для яких інфузії високих доз німецького вітаміну С використовували як додаткове лікування до хіміотерапії. При цьому, введення вітаміну С необхідне у більших дозах - 1 гр на 1 кг ваги пацієнта. Це значно покращує загальний стан і самопочуття онкохворих, особливо після хіміотерапії. Дає змогу значно подовжити і покращити якість життя.

З дозволу однієї з наших пацієнтів - професора БДМУ, ділимося з Вами історією про використання вітаміну С у її лікуванні.

Пацієнтка була ослаблена настільки, що не була в змозі виходити з квартири, не мала сил працювати і мала важку депресію. Ми запропонували додаткове лікування внутрішньовенними інфузіями вітаміна С із розрахунку 1 гр на 1кг ваги пацієнтки.

За 2 місяці її лікування, розмір метастазів, як засвідчили дані КТ, зменшився у 4 рази в об'ємі! Пацієнтка зміцніла настільки, що повернулася до викладання у медуніверситеті. Відтоді минуло два роки. Пані професор працює до нині. Хоча до лікування їй прогнозували лише 2-3 місяці життя...

Отже, вітамін С для внутрішньовенного введення є суперантиоксидантом, який потрібно використовувати як допоміжний препарат при лікуванні усіх відомих захворювань, особливо при оперативних втручаннях.

І, звичайно, у читачів виникне запитання : "Невже це абсолютно безпечний препарат і які є протипокази для вживання високих доз вітаміну С?". Так, є. Слід зазначити п'ять протипоказів:

1. Дефіцит ферменту глюкозо-6-фосфатдегідрогенази.

2. Серповидноклітинна анемія.

3. Виражена серцева недостатність.

4. Виражена ниркова недостатність.

5. Великі камені в нирках.

Отже, у Ваших руках відтепер потужна зброя проти усіх захворювань і ми з радістю готові допомогти Вам подолати хворобу.

 

Новий коментар

Name
Ел. пошта
Текст

Коментарі