• м.Чернівці, вул. Руська, 185-В 
  • trauma.ua@gmail.com
workimg

Білик Сергій Вікторович виступив на конференції подологів


28 квітня 2017 року в Київі відбулась конференція "Світ подології в Українi", організована сучасною школою подологіі Feet Profi Zone спільно з Асоціацією діабетологів та Союзом Поддологів України. В конференції брали участь провідні фахівці України. Кандидат медичних наук, лікар ортопед-травматолог, завідувач відділення ортопедії та травматології шведсько-українського медичного центру "Angelholm"  Білик Сергій Вікторович у своєму докладі висвітлив тему "Оперативного лікування набутих деформацій стопи".
 
   Звернення кандидат медичних наук, лікаря ортопеда-травматолога, завідувача відділення ортопедії та травматології шведсько-української клініки "Angelholm" Білика Сергія Вікторовича до подологів, учасників конференції "Світ подології в Україні"
 
Дорогі друзі! Шановні колеги!
Щиро вітаю Вас на даній конференції. Впевнений, що по її завершенні ми роз'їдемося по своїх домівках кожний з новими знаннями, враженнями та корисним досвідом. Сподіваюся, що зумів донести нагальність питання адекватно грамотного хірургічного лікування патології стопи. Адже біомеханіка стопи у світі розглядається як окрема наука вже понад 100 років.
 
Історія цієї науки обчислюється з кінця XIX століття. Наукові дослідження, результати наукових експериментів, багаторічна практика і статистика в цій галузі дають найкращі результати в лікуванні захворювань стопи і в цілому опорно-рухової системи людини. І хочу підкраслити, що шведсько-українська клініка «Angelholm» володіє знаннями біомеханіки стопи, має вищу кваліфікацію майстерності та отримує найкращі результати, які тільки можливі при хірургічному лікуванні патологій стопи.
 
Вдячний всім і кожному, хто докладає своїх зусиль в нелегкій праці — допомозі пацієнтам, в порятунку їх від болю та покращенню якості їхнього життя.
 
Хай завжди буде світле та мирне небо над Україною! Гарного Вам настрою, успіхів у повсякденній роботі, самовдосконалення та власних досягнень!

 

Новий коментар

Name
Ел. пошта
Текст

Коментарі