• м.Чернівці, вул. Руська, 185-В 
  • trauma.ua@gmail.com
workimg

Новий кабінет МРТ у Чернівцях


Сучасні апарати – сьогодні є невід’ємною частиною медичної практики. Завдяки новітнім дослідженням вчених вони стають все точнішими та безпечнішими для пацієнта. Саме ці характеристики властиві й роботі нового апарату для магнітно-резонансної томографії (МРТ), який використовує у своїй роботі клініка «Angelholm». Новий МРТ апарат потужністю 1,5 Тл відомої компанії «Siemens» працює за адресою Буковинська, 4 (в приміщенні дитячої лікарні).

Магнітно-резонансний томограф дозволяє деталізовано «побачити» будь-який орган або частину тіла, отримати чітке зображення внутрішніх органів. Даний метод діагностики використовує магнітне поле без застосування шкідливого рентгенівського випромінювання. Дане обстеження (МРТ) є безпечним навіть для діток та вагітних саме завдяки тому, що в його роботі відсутнє іонізуюче випромінювання. Таким чином, МРТ дозволяє без шкоди навіть для малечі обстежувати необхідні ділянки організму.

Показаннями для проведення МРТ-обстеження можуть бути тривалі головні болі, запаморочення, хиткість ходи, оніміння рук і ніг, порушення мови, зору, слуху, міміки обличчя, втрата свідомості, гострий головний біль, болі в спині, які можуть віддавати в ногу або куприк, утруднені рухи, параліч кінцівок, болі в області серця, періодична або постійна біль в суглобах, розбухання і набряки суглобів, порушення рухів, травми. Це обов'язковий вид діагностики для виявлення інсульту в перші години його розвитку.

Проведення МРТ дозволяє:

  • виключити серйозні захворювання як причину головного болю діагностувати інсульт і проблеми кровоносних судин в голові. До них відносяться аневризма і патологічні викривлені кровоносні судини;
  • перевірити симптоми відомої або передбачуваної черепно-мозкової травми;
  • виключити причини таких симптомів як помутніння свідомості і дезорієнтація, як наслідок хвороби Хантінгтона, розсіяного склерозу, хвороби Паркінсона, хвороби Альцгеймера та ін .;
  • виявити гідроцефалію;
  • ідентифікувати набряки, інфекції, абсцеси і захворювання мозку або стовбура мозку, такі як енцефаліт або менінгіт;
  • обстежити очі, зорові нерви, вуха і слухові нерви;
  • виявити проблеми гіпофіза

 

По закінченні обстеження його результати вивчаються фахівцем та формується висновок спеціаліста. Ви отримаєте не тільки сам знімок, але й комп’ютерний диск із записом Вашого дослідження.

Чутливість апарату, точність та швидкість отримання результату обстеження допоможуть встановити діагноз та виявити особливості перебігу хвороби. А це, в свою чергу, дозволить лікарю, який направив на обстеження, призначити відповідне ефективне лікування. Для того, щоб записатись на обстеження, телефонуйте: 050-50-50-103 та заходьте за адресою: вулиця Буковинська, 4 (приміщення дитячої лікарні).

Новий коментар

Name
Ел. пошта
Текст

Коментарі