• м.Чернівці, вул. Руська, 185-В 
  • trauma.ua@gmail.com
workimg

Шведські лікарі у Чернівцях


Шведські лікарі оглянули клініку «Енгельхольм» та провели конференцію: «Нові методики лікування та реабілітації ортопедичних хворих.» 
Лікарі зі Швеції приїхали до Чернівців на чотири дні. Медична співпраця із чернівчанами розпочалась ще із 1994 року: наші лікарі постійно стажуються, відвідують тренінги у Швеції. 
Тепер шведські медики допомагатимуть вдосконалювати роботу із реабілітації лікарів середньої ланки. Бенгт Стурессон, професор ортопед-травматолог зі Швеції: 
До Чернівців приїхала група медсестер, реабілітологів, лікарів-ортопедів, травматологів.

У Чернівцях ми обмінюватимемось досвідом протягом чотирьох днів. Ми плануємо відвідати ортопедичний центр Енгельхольм та лікарню швидкої медичної допомоги. 
Вячеслав Камянченко, заступник головного лікаря шведсько-української клініки «Енгельхольм»: Приїали сьогодні як наші вчителі, які проводять тренінги тут, до яких ми їдемо набувати досвіду. 
Так і приїхали і середні працівники та технічні працівники подивитись на наші умови роботи. Заплановано декілька заходів. Зокрема, конференція, на якій лікарі зі 
Швеції поділяться власним досвідом лікування проблем в ортопедії та травматології, а ми поділимось власним досвідом. Сергій Білик, завідувач ортопедо-травматологічним відділенням клініки «Енгельхольм»:  
Вони дали величезний поштовх нашим керівникам, що ми могли відкрити таки чудовий заклад в нас НА Буковині. Привозять до нас ці технології, ми їздимо туди навчатись , 
і запроваджуємо у нас в клініці, що дає змогу нам хвалитись, що ми запроваджуємо деякі операції в Україні, що ще ніхто не робив досі.

 

Новий коментар

Name
Ел. пошта
Текст

Коментарі