• м.Чернівці, вул. Руська, 185-В 
  • trauma.ua@gmail.com
workimg

Шведсько-українська клініка «Angelholm»: рік після новосілля


Шведсько-українська клініка «Angelholm». Рік після новосілля.
Минулого року, напередодні Дня міста, 2 жовтня, у Чернівцях, по вул. Руській,   185-В, пройшло офіційне відкриття нового приміщення шведсько-українського медичного   центру «Angelholm».   Історична довідка   У 1998 році у Чернівцях почав свою роботу шведсько-український медичний центр.   Стало це можливим завдяки ініціативі фахівців Буковинської медичної академії,   представників благодійної шведської організації «Riverside» і хірургів-ортопедів з міст Angelholm (королівство Швеція) та Berlin (Німеччина).

Головною метою   створення центру було широке впровадження сучасних методів лікування   ортопедичних захворювань у медичну практику в Україні, надання можливості   діагностики та лікування ортопедичних захворювань згідно сучасним світовим   стандартам. З 1998 по 2002 рр. Центр працював на базі кафедри ортопедії,   травматології та нейрохірургії Буковинської медичної академії. У 2002 році він був   реорганізований в самостійний медичний заклад. Назва центру «Angelholm» - це   данина поваги засновникам із шведського міста Енгельхольм.   Центр поступово розширював спектр своїх послуг та створював нові підрозділи.   Сьогодні тут успішно працюють діагностичне та кардіологічне відділення,   відділення хірургії та проктології, але основним залишається ортопедо-   травматологічне відділення.   Сьогодні ми спілкувалися з пацієнтами клініки, які пройшли тут лікування.      

Зоя Андріївна Русакова з Донецька ділиться враженнями після заміни кульшового суглобу в клініці «Angelholm». Вона вибрала саме чернівецьку клініку для цієї серйозної   операції серед інших в Україні та залишилася задоволена професіоналізмом персоналу,   ставленням до пацієнтів та умовами перебування.

«Сама доброта й доброзичливість   персоналу. Чистота, гігієнічність, стерильність, увага всього медперсоналу по кожному   моменту. Щось потрібно, викличеш, попросиш – в одну мить вже реагують, зразу все   необхідне отримуєш. І все з посмішкою, і все по-доброму. Тому враження залишаться   тільки гарні»   Відкриття нового приміщення стало закономірним продовженням розвитку   колективу та вдосконалення фахівців центру. Із переїздом сюди у фахівців клініки   з'явилася можливість не тільки надавати якісні медичні послуги, але й забезпечити   пацієнтів комфортним перебуванням.  
 
 
Після заміни суглобів на обох колінах в клініці «Angelholm» пацієнтка з Одеси   Саламатова Валентина Василівна ділиться своїми враженнями. Вона виділяє якісне   лікування, чудові умов перебування, професійність лікарів, сучасне обладнання,   ввічливість персоналу. Усе це, на її погляд, і є складовими успіху та популярності   шведсько-українського медичного центру «Angelholm» в Україні. «Першу операцію мені   провели ще у старому приміщенні клініки. Я була дуже задоволена результатом. Тому   через деякий час, коли стало можна, я приїхала на операцію на друге коліно. І це вже   відбулося тут, у новому приміщенні. Я просто була у захваті. Наскільки все продумано і   чітко. Тут як у п'ятизірковому готелі, в якому все включено: обстеження, лікування,   харчування, догляд — усе зручно і приємно. Дівчатка-сестрички наче метелики над   квіточками над нами (хворими) кружляли. Хочу висловити велику подяку лікарю, який   мене оперував – Сергію Васюку. Це дуже обдарована молода людина. До речі, і весь   колектив, який тут працює, - це чудові, виховані, чуйні люди, починаючи від головного   лікаря і закінчуючи охоронцем. Усі – знатоки своєї справи, гарні професіонали. І мені   здається, що ця клініка, яку вони збудували, - подарунок для всієї України. Оскільки,   знаходячись тут, я бачу людей з усіх міст нашої країни. Потрібно, щоби більше у нас   було таких клінік. Вона замечательная! Тут є все, що повинно бути в хорошій лікарні”.  
 

І дуже приємно, що у нас в Чернівцях є медична установа, рівень якої повністю   відповідає усім світовим стандартам. “Ця лікарня є найкраща в європейському стандарті   якості по заміні кульшових та колінних суглобів та операціях на спині”, - такий відгук   залишив професор зі Швеції Бенгт Стурессон, який неодноразово приїжджав до Чернівців.   Сергій Білик, завідувач відділення травматології та ортопедії клініки «Angelholm» у своїй   промові на честь відкриття нового приміщення сказав: “Ми, лікарі та весь медичний   персонал клініки «Angelholm», пишаємося тим, що ми – українці, чернівчани, можемо   надавати консультативну медичну та хірургічну допомогу всім бажаючим на гідному   європейському рівні в стінах нашої установи”.   “У кожної людини має бути вибір. Я свій вибір зробив, - говорить Микола Величко   з Київа, якому було замінено кульшовий суглоб в клініці «Angelholm» - І я радий тому,   що саме тут мене поставили на ноги. Все залежить від рівня фахівців, від ентузіастів,   від людей, які з любов'ю ставляться до тебе, від технічного, середньо-медичного   працівника до хірургів та адміністраторів, які просто відмінно виконують свою роботу.   Велика повага усьому персоналу та мої найкращі побажання”.   Олена Сергіївна

Рібко з посмішкою розповідає:“Важко не одужати, якщо все   направлене на те, аби ти одужав. Розумієте, якщо і лікарі, і сестрички, і нянічки   крутяться навколо тебе 24 години, як ти не встанеш на ноги? Звичайно же встанеш! А   взагалі, я приїхала сюди з розрахунку на звичайну лікарню (я багато бувала в лікарнях).   Взяла з собою чашку, ложку, тарілку, цукор, каву, чай... тобто, як я звикла. А виявилося,   що всього цього не потрібно. Зовсім нічого не

потрібно. Ти тут на місці отримуєш все   необхідне. Ти просто приїжджаєш, як до себе додому. Тебе тут зустрічають, лікують,   за тобою доглядають, за тиждень ставлять на ноги і ти їдеш додому. Я в шоці! Все   максимально зручно і просто. Я вважаю, що якщо у людини є якась проблема, клініка   «Angelholm» — це якраз вирішення будь-якої проблеми. Тут дійсно на вищому рівні   медицина”.   Шановні лікарі! Ми вітаємо вас з професійним святом — Днем лікаря! Ваша робота   вкрай важлива, відповідальна, складна та вимагає не тільки знань та умінь, в ній важливий   також талант, яким ви обдаровані. Сьогодні від душі говоримо вам: «Велике спасибі!».   Ми вдячні за вашу безцінну працю! Бажаємо вам подальшого професійного зростання та   здоров'я, а вашим пацієнтам скорішого видужання та повернення до повноцінного життя.  

 

З пацієнтами розмовляла Халявка Тетяна.

Більше відгуків на сайті клініки angelholm.com.ua  

Шведсько-український медичний центр “Angelholm”   

вул. Руська, 185-В   

51-58- 82,

050-50- 50-103,

068-50- 50-103,

Новий коментар

Name
Ел. пошта
Текст

Коментарі